Afspraak maken

Afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten zeggen

Mijn nieuwe website is klaar! Vascom, dank voor de persoonlijke en flexibele service. Ik krijg veel positieve reacties, vooral over het ontwerp dat is aangepast voor tablets en smartphones. Bart, nogmaals dank voor je support, enorme gedrevenheid en kennis.

mike rutten
Mike Rutten
Cameraman

Ik kan Vascom van harte aanbevelen aan een ieder die een professionele website wil realiseren en beheren. Bij Vascom denken ze mee (van concept tot uitvoering), hebben goede suggesties en leveren binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.

marian van wijck
Marian van Wijck
Menorio

Bart is een gedreven professional die voor ons al meerdere websites in verschillende branches heeft ontwikkeld. Hij heeft een grote kennis van content management systemen en heeft bewezen een serieuze en betrouwbare partner te zijn die zijn afspraken altijd nakomt. Door zijn vermogen zich goed in te leven en mee te denken is het prettig samenwerken met Bart. Een stuk meerwaarde zit in het feit dat Bart ook kennis heeft van zoekmachinemarketing, netwerken en meerdere software- pakketten. Ook de hosting van de website is bij Bart onder te brengen.

arjan van wijck
Arjan van Wijck
FoodFitness

Het heeft even geduurd voor ik iemand vond die het idee in mijn hoofd wist te vertalen naar een website. In Bart vond ik een professional die geïnteresseerd is, geduld heeft en op mijn niveau kan meedenken. Ik vond het prettig samenwerken. Hij is snel, duidelijk en bewaakt de voortgang in het proces op een prettige manier. Niet geheel onbelangrijk vind ik de prijs-kwaliteitverhouding die prima in balans is.

kaat schreuders
Kaat Schreuders

Deze pagina delen