Over Vascom

Over Vascom

Vascom is opgericht door Bart van Asperen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de ict en de grafische industrie, heeft Vascom zich vanaf 2007 gespecialiseerd in webdesign en online marketing. Door de brede kennis en ruime ervaring op het gebied van webapplicaties en online marketing onderscheidt Vascom zich met snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere organisatie doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Missie en visie

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat het design en de content van je website gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet de website ook technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bart van asperen

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten zeggen

We hebben Bart via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Hij heeft het beheer van onze websites een jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen.
Fedde van der Woude54 Events BV
Bart denkt mee (van concept tot uitvoering), heeft goede suggesties en levert binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.
Marian van WijckMenorio
Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!
Christian WiedemanExtra trainers
Samenwerken met Bart is niet alleen plezierig, maar zijn deskundigheid en het vermogen te luisteren naar eisen en wensen van gebruikers om deze te vertalen in realistische en uitvoerbare oplossingen is een van zijn sterke punten.
Frits MaanManager Facility & ICT, Dianet

Deze pagina delen

Menu