Over Vascom

Over Vascom

Door de brede kennis en ruime ervaring op het gebied van webapplicaties en online marketing onderscheiden wij ons met snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere organisatie doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Missie en visie

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat design, structuur en content gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet ook de website technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten vinden

Bart van Asperen heeft voor ons bedrijf Afslanken&zo een mooie en functionele website gemaakt. Het is heel fijn samenwerken met Bart, afspraken worden altijd nagekomen en iedere wijziging wordt binnen enkele uren verwerkt.

heidi stamitz
Heidi Stamitz
Afslanken enzo

Wij zijn meer dan tevreden over de website die Vascom voor ons heeft gebouwd. De site voldoet volledig aan onze verwachtingen en is prima onderhoudbaar. Bij Vascom komen ze afspraken na en ze maken dingen niet ingewikkelder (en duurder) dan nodig.

avatar
Job Beekhuis
Owner Ovotrack BV

Bart ontzorgt ons op ons online marketing gebied en SEO SEA optimalisatie. Bart is een gedegen professional met oog voor details. Op deze manier kunnen we onze bedrijven naar een nog hoger plan tillen!

michel van dijk
Michel van Dijk
Owner at Focus 4u

Bart heeft in zeer korte tijd voor mijn bedrijf een professionele website gebouwd. Door zijn inlevingsvermogen heeft hij aan al mijn wensen voldaan. Tevens Bart levert een goede service met een korte respons tijd.

herk zieleman
Herk Zieleman

Deze pagina delen