Over Vascom

Vascom is een afkorting van…

Over Vascom

Mijn naam is Bart van Asperen. Nadat ik eerst bij een organisatie enkele jaren als webdesigner heb gewerkt ben ik vanaf 2007 fulltime met Vascom gestart. Vascom is een afkorting van “Van Asperen Communicatie” en staat voor strak ontworpen en technisch goed gebouwde websites. Daarbij onderscheid ik me met super snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere website groeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Kennis en ervaring

Het internet is continue in beweging. Door opleiding en meer dan 15 jaar ervaring heb ik mezelf ontwikkeld tot een specialist in het bouwen en onderhouden van websites voor het mkb. Daarnaast volg ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en online marketing op de voet.

Missie en visie

De laatste jaren wordt het web steeds meer beheerst door grote spelers. Toch is het mogelijk om als kleinere lokale ondernemer een goed resultaat met je website te behalen. Hoe? Door er voor te zorgen dat de basis van je website in orde is en de website je doelgroep bereikt. Met een technisch- en inhoudelijk goed gebouwde website kan je maximaal scoren!

Meer weten of een afspraak maken?

Wil jij meer weten over websites, online marketing of een nieuwe website laten maken? Ik leg je graag alles uit in een persoonlijk gesprek. Geef hieronder de datum op die jou het beste uitkomt. Dan neem ik snel contact met je op om een afspraak te plannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bart van asperen

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten zeggen

We hebben Bart via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Hij heeft het beheer van onze websites een jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen.
Fedde van der Woude54 Events BV
Bart denkt mee (van concept tot uitvoering), heeft goede suggesties en levert binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.
Marian van WijckMenorio
Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!
Christian WiedemanExtra trainers
Samenwerken met Bart is niet alleen plezierig, maar zijn deskundigheid en het vermogen te luisteren naar eisen en wensen van gebruikers om deze te vertalen in realistische en uitvoerbare oplossingen is een van zijn sterke punten.
Frits MaanManager Facility & ICT, Dianet

Deze pagina delen

Menu