Over Vascom

Over Vascom

Door de brede kennis en ruime ervaring op het gebied van webapplicaties en online marketing onderscheiden wij ons met snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere organisatie doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Missie en visie

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat design, structuur en content gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet ook de website technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten vinden

Bart heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Hij heeft precies gemaakt wat ik in m’n hoofd had…goed inlevingsvermogen dus, verstand van zaken en iemand die zijn afspraken prima nakomt.

mireille huijbers
Mireille Huijbers
Beeldend kunstenaar

We hebben Vascom via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Zij hebben het beheer van onze websites 8 jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen. Het fijne aan Vascom is dat ze lekker vlot schakelen. Ook als erhij eigenlijk even geen tijd is weten zij toch meestal een momentje te vinden in de avonduurtjes om dat spoedklusje voor ons te klaren.

fedde van der woude
Fedde van der Woude
54 Events BV

Bart is een gedreven professional die voor ons al meerdere websites in verschillende branches heeft ontwikkeld. Hij heeft een grote kennis van content management systemen en heeft bewezen een serieuze en betrouwbare partner te zijn die zijn afspraken altijd nakomt. Door zijn vermogen zich goed in te leven en mee te denken is het prettig samenwerken met Bart. Een stuk meerwaarde zit in het feit dat Bart ook kennis heeft van zoekmachinemarketing, netwerken en meerdere software- pakketten. Ook de hosting van de website is bij Bart onder te brengen.

arjan van wijck
Arjan van Wijck
FoodFitness

Ik kan Vascom van harte aanbevelen aan een ieder die een professionele website wil realiseren en beheren. Bij Vascom denken ze mee (van concept tot uitvoering), hebben goede suggesties en leveren binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.

marian van wijck
Marian van Wijck
Menorio

Deze pagina delen