Over Vascom

Over Vascom

Door de brede kennis en ruime ervaring op het gebied van webapplicaties en online marketing onderscheiden wij ons met snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere organisatie doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Missie en visie

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat design, structuur en content gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet ook de website technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten vinden

Bart ontzorgt ons op ons online marketing gebied en SEO SEA optimalisatie. Bart is een gedegen professional met oog voor details. Op deze manier kunnen we onze bedrijven naar een nog hoger plan tillen!

michel van dijk
Michel van Dijk
Owner at Focus 4u

Samenwerken met Bart is een voorrecht. Bart maakt prachtige grafische ontwerpen voor onze website’s en geeft ons daarnaast ook met veel geduld veelvuldig advies op het gebied van SEO & SEA. Hierdoor zijn onze website’s naast visueel geweldig ook nog eens goed te vinden door onze doelgroepen.

tosca van den heuvel
Tosca van den Heuvel
OutSite 4u

Ik kan Vascom van harte aanbevelen aan een ieder die een professionele website wil realiseren en beheren. Bij Vascom denken ze mee (van concept tot uitvoering), hebben goede suggesties en leveren binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.

marian van wijck
Marian van Wijck
Menorio

Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!

christian wiedeman
Christian Wiedeman
Extra trainers

Deze pagina delen