Over Vascom

Over Vascom

Door de brede kennis en ruime ervaring op het gebied van webapplicaties en online marketing onderscheiden wij ons met snelle service en klantrelaties voor de lange termijn. Zo kan iedere organisatie doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen.

Missie en visie

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat design, structuur en content gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet ook de website technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over websites of online marketing? We helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten vinden

Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!

christian wiedeman
Christian Wiedeman
Extra trainers

Vascom is voor PeopleGraphics een zeer prettige en professionele samenwerkingspartner. Vascom voorziet PeopleGraphics van gedegen en professionele ondersteuning bij website onderhoud en ontwikkeling.

gerhard brethouwer
Gerhard Brethouwer
PeopleGraphics

Ik kan Vascom van harte aanbevelen aan een ieder die een professionele website wil realiseren en beheren. Bij Vascom denken ze mee (van concept tot uitvoering), hebben goede suggesties en leveren binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.

marian van wijck
Marian van Wijck
Menorio

We hebben Vascom via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Zij hebben het beheer van onze websites 8 jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen. Het fijne aan Vascom is dat ze lekker vlot schakelen. Ook als erhij eigenlijk even geen tijd is weten zij toch meestal een momentje te vinden in de avonduurtjes om dat spoedklusje voor ons te klaren.

fedde van der woude
Fedde van der Woude
54 Events BV

Deze pagina delen