Website laten maken

Website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij Vascom aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring in veel verschillende branches helpen wij je graag verder om jouw website succesvol te laten zijn!

Het is van groot belang dat een website gericht is op de doelgroep. Door een professionele website te laten maken kan je doelgroep snel de juiste informatie vinden, eenvoudig contact opnemen, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Professionele website

Een professionele website laten maken is meer dan alleen het integreren van de huisstijl. We streven ernaar de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwikkelen. Een strakke vormgeving en een duidelijke structuur moeten ervoor zorgen dat de bezoeker snel de juiste informatie vindt. Met een professioneel design en de juiste navigatie krijg je meer interactie via je website.

Geschikt voor alle apparaten

responsive design geschikt voor alle apparaten

Mobile first! Deze kreet gebruikt Google al jaren. Je website wordt tegenwoordig vaker bekeken met een mobiel of tablet dan vanaf een desktop of laptop. Websites die wij ontwikkelen zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel, tablet, desktop en laptop.

Veilig met een SSL certificaat

website beveiligen met ssl certificaat

Een SSL certificaat voor websites en webshops wordt steeds belangrijker. Google laat al langere tijd weten websites die zijn beveiligd met een SSL certificaat hoger te waarderen dan websites zonder SSL certificaat. Daarbij komt dat de meeste browsers nu al aangeven of je website veilig is of niet. Door middel van een slotje in de adresbalk en een melding informeren ze de bezoeker over de veiligheid. En de melding dat je website niet veilig is wil je natuurlijk niet hebben voor je bezoekers.

Bij Vascom worden alle nieuwe websites standaard geleverd met een SSL certificaat!

Vindbaarheid

Goed gevonden worden door de zoekmachines is erg belangrijk. Door het bereiken van je de doelgroep behaal je meer resultaat met je website. Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch en inhoudelijk op de juiste manier wordt ingericht zodat de zoekmachines je website goed kunnen vinden. Daarnaast kan je met verschillende online marketing kanalen nog meer bezoekers op je website krijgen. Wil je meer weten over de vindbaarheid van je website, online marketing of het bereiken van je doelgroep? Neem nu contact op en maak een afspraak.

Website onderhoud

Om goed te functioneren heeft elke website onderhoud nodig. Zowel technisch als inhoudelijk. Om een website goed te onderhouden is de juiste kennis vereist. Heb je die kennis niet in huis of heb je de tijd niet om je website goed te onderhouden? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij onderhouden jouw website snel en vakkundig waardoor de content goed leesbaar is voor bezoekers, en gemakkelijk te indexeren is door zoekmachines.

Meer weten of een afspraak maken?

Wil jij meer weten over websites of een nieuwe website laten maken? We bespreken je wensen graag in een persoonlijk gesprek. Laat je gegevens achter en je krijgt snel een reactie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten vinden

Mijn nieuwe website is klaar! Vascom, dank voor de persoonlijke en flexibele service. Ik krijg veel positieve reacties, vooral over het ontwerp dat is aangepast voor tablets en smartphones. Bart, nogmaals dank voor je support, enorme gedrevenheid en kennis.

mike rutten
Mike Rutten
Cameraman

Bart is een gedreven professional die voor ons al meerdere websites in verschillende branches heeft ontwikkeld. Hij heeft een grote kennis van content management systemen en heeft bewezen een serieuze en betrouwbare partner te zijn die zijn afspraken altijd nakomt. Door zijn vermogen zich goed in te leven en mee te denken is het prettig samenwerken met Bart. Een stuk meerwaarde zit in het feit dat Bart ook kennis heeft van zoekmachinemarketing, netwerken en meerdere software- pakketten. Ook de hosting van de website is bij Bart onder te brengen.

arjan van wijck
Arjan van Wijck
FoodFitness

Samenwerken met Bart is een voorrecht. Bart maakt prachtige grafische ontwerpen voor onze website’s en geeft ons daarnaast ook met veel geduld veelvuldig advies op het gebied van SEO & SEA. Hierdoor zijn onze website’s naast visueel geweldig ook nog eens goed te vinden door onze doelgroepen.

tosca van den heuvel
Tosca van den Heuvel
OutSite 4u

Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!

christian wiedeman
Christian Wiedeman
Extra trainers

Deze pagina delen