Website laten maken

Website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring en veel tevreden klanten in verschillende branches help ik je graag verder om van jouw website ook een succes te maken!

Het is van groot belang dat een website gericht is op je doelgroep. Door een professionele website te laten maken kan je doelgroep snel de juiste informatie vinden, eenvoudig contact opnemen, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Professionele website

Een professionele website laten maken is meer dan alleen het integreren van de huisstijl. Ik streef ernaar de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een strakke vormgeving en een duidelijke navigatiestructuur moeten ervoor zorgen dat de bezoeker snel de juiste informatie vindt. Met een professioneel design en een heldere structuur krijg je meer aanvragen via je website.

Geschikt voor alle apparaten

responsive design geschikt voor alle apparaten

Mobile first! Deze kreet gebruikt Google al jaren. Je website wordt tegenwoordig vaker bekeken met een mobiel of tablet dan vanaf een desktop of laptop. Vandaar dat ik alle websites geschikt maak voor alle apparaten.

Veilig met een SSL certificaat

website beveiligen met ssl certificaat

Een SSL certificaat voor websites en webshops wordt steeds belangrijker. Google laat al langere tijd weten websites die zijn beveiligd met een SSL certificaat hoger te waarderen dan websites zonder SSL certificaat. Daarbij komt dat de meeste browsers nu al aangeven of je website veilig is of niet. Door middel van een groen slotje in de adresbalk en een melding informeren ze de bezoeker over de veiligheid. En de melding dat je website niet veilig is wil je natuurlijk niet hebben voor je bezoekers.

Bij Vascom worden alle nieuwe websites standaard met een SSL certificaat geleverd!

Vindbaarheid

Goed gevonden worden door de zoekmachines is erg belangrijk. Door het bereiken van je de doelgroep behaal je meer resultaat met je website. Ik zorg er voor dat je website technisch en inhoudelijk op de juiste manier wordt ingericht zodat de zoekmachines je website goed kunnen vinden. Daarnaast kan je met de verschillende online marketing kanalen nog meer bezoekers op je website krijgen. Wil je meer weten over de vindbaarheid van je website, online marketing of het bereiken van je doelgroep? Neem nu contact op en maak een afspraak.

Website onderhoud

Om goed te functioneren heeft elke website onderhoud nodig. Zowel technisch als inhoudelijk. Om een website goed te onderhouden is de juiste kennis vereist. Heb je die kennis niet in huis of heb je de tijd niet om je website goed te onderhouden? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik onderhoud jouw website snel en vakkundig waardoor de content goed leesbaar is voor bezoekers en gemakkelijk te indexeren is door zoekmachines.

Meer weten of een afspraak maken?

Wil jij meer weten over websites of een nieuwe website laten maken? Ik leg je graag alles uit in een persoonlijk gesprek. Geef hieronder de datum op die jou het beste uitkomt. Dan neem ik snel contact met je op om een afspraak te plannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Vascom

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Denkt mee met de klant
  • Snelle service
  • Creative oplossingen

Wat klanten zeggen

We hebben Bart via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Hij heeft het beheer van onze websites een jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen.
Fedde van der Woude54 Events BV
Bart denkt mee (van concept tot uitvoering), heeft goede suggesties en levert binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.
Marian van WijckMenorio
Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!
Christian WiedemanExtra trainers
Samenwerken met Bart is niet alleen plezierig, maar zijn deskundigheid en het vermogen te luisteren naar eisen en wensen van gebruikers om deze te vertalen in realistische en uitvoerbare oplossingen is een van zijn sterke punten.
Frits MaanManager Facility & ICT, Dianet

Deze pagina delen

Menu