Referenties

We hebben Vascom via Linkedin leren kennen omdat we op zoek waren naar een nieuwe Contao specialist. Zij hebben het beheer van onze websites 8 jaar geleden naar onze volle tevredenheid overgenomen. Het fijne aan Vascom is dat ze lekker vlot schakelen. Ook als erhij eigenlijk even geen tijd is weten zij toch meestal een momentje te vinden in de avonduurtjes om dat spoedklusje voor ons te klaren.

fedde van der woude
Fedde van der Woude
54 Events BV

Vascom is voor PeopleGraphics een zeer prettige en professionele samenwerkingspartner. Vascom voorziet PeopleGraphics van gedegen en professionele ondersteuning bij website onderhoud en ontwikkeling.

gerhard brethouwer
Gerhard Brethouwer
PeopleGraphics

Wij hebben met Vascom uitermate goed samengewerkt. De oplevering van onze nieuwe website is binnen budget en afgesproken doorlooptijd succesvol opgeleverd. Ook zijn wij blij met de door Vascom ingebrachte ideeën en adviezen. Heeft ons enorm geholpen!

christian wiedeman
Christian Wiedeman
Extra trainers

Samenwerken met Bart is een voorrecht. Bart maakt prachtige grafische ontwerpen voor onze website’s en geeft ons daarnaast ook met veel geduld veelvuldig advies op het gebied van SEO & SEA. Hierdoor zijn onze website’s naast visueel geweldig ook nog eens goed te vinden door onze doelgroepen.

tosca van den heuvel
Tosca van den Heuvel
OutSite 4u

Mijn nieuwe website is klaar! Vascom, dank voor de persoonlijke en flexibele service. Ik krijg veel positieve reacties, vooral over het ontwerp dat is aangepast voor tablets en smartphones. Bart, nogmaals dank voor je support, enorme gedrevenheid en kennis.

mike rutten
Mike Rutten
Cameraman

Bart is een gedreven professional die voor ons al meerdere websites in verschillende branches heeft ontwikkeld. Hij heeft een grote kennis van content management systemen en heeft bewezen een serieuze en betrouwbare partner te zijn die zijn afspraken altijd nakomt. Door zijn vermogen zich goed in te leven en mee te denken is het prettig samenwerken met Bart. Een stuk meerwaarde zit in het feit dat Bart ook kennis heeft van zoekmachinemarketing, netwerken en meerdere software- pakketten. Ook de hosting van de website is bij Bart onder te brengen.

arjan van wijck
Arjan van Wijck
FoodFitness

Bart heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Hij heeft precies gemaakt wat ik in m’n hoofd had…goed inlevingsvermogen dus, verstand van zaken en iemand die zijn afspraken prima nakomt.

mireille huijbers
Mireille Huijbers
Beeldend kunstenaar

Ik kan Vascom van harte aanbevelen aan een ieder die een professionele website wil realiseren en beheren. Bij Vascom denken ze mee (van concept tot uitvoering), hebben goede suggesties en leveren binnen de afgesproken termijn datgene af wat overeengekomen is.

marian van wijck
Marian van Wijck
Menorio

Bart is een plezierig persoon om mee samen te werken. Met zijn creatieve geest en zijn professionele aanpak, heeft hij een prachtige site voor ons ontworpen! Een aanrader!

linda schreuders
Linda Schreuders
Officemanager

Bart van Asperen heeft voor ons bedrijf Afslanken&zo een mooie en functionele website gemaakt. Het is heel fijn samenwerken met Bart, afspraken worden altijd nagekomen en iedere wijziging wordt binnen enkele uren verwerkt.

heidi stamitz
Heidi Stamitz
Afslanken enzo

Bart heeft in zeer korte tijd voor mijn bedrijf een professionele website gebouwd. Door zijn inlevingsvermogen heeft hij aan al mijn wensen voldaan. Tevens Bart levert een goede service met een korte respons tijd.

herk zieleman
Herk Zieleman

Wij zijn meer dan tevreden over de website die Vascom voor ons heeft gebouwd. De site voldoet volledig aan onze verwachtingen en is prima onderhoudbaar. Bij Vascom komen ze afspraken na en ze maken dingen niet ingewikkelder (en duurder) dan nodig.

avatar
Job Beekhuis
Owner Ovotrack BV

Het heeft even geduurd voor ik iemand vond die het idee in mijn hoofd wist te vertalen naar een website. In Bart vond ik een professional die geïnteresseerd is, geduld heeft en op mijn niveau kan meedenken. Ik vond het prettig samenwerken. Hij is snel, duidelijk en bewaakt de voortgang in het proces op een prettige manier. Niet geheel onbelangrijk vind ik de prijs-kwaliteitverhouding die prima in balans is.

kaat schreuders
Kaat Schreuders

Samenwerken met Bart is niet alleen plezierig, maar zijn deskundigheid en het vermogen te luisteren naar eisen en wensen van gebruikers om deze te vertalen in realistische en uitvoerbare oplossingen is een van zijn sterke punten.

avatar
Frits Maan
Manager Facility & ICT, Dianet

Bart ontzorgt ons op ons online marketing gebied en SEO SEA optimalisatie. Bart is een gedegen professional met oog voor details. Op deze manier kunnen we onze bedrijven naar een nog hoger plan tillen!

michel van dijk
Michel van Dijk
Owner at Focus 4u